Menu

Pigeraketten er leg, fantasi og fodbold – skal du med?

image
02. april 2024 kl. 15:09

EGEBJERG FODBOLD vil gerne have dig og dine veninder med ud på fodboldbanerne. Derfor inviterer vi, sammen med DBU, alle piger mellem 5 og 11 år til en sjov dag med Pigeraketten. Det bliver 2½ time fyldt med fantasi, leg og masser af fodboldaktiviteter, og alle er velkomne - uanset om man har prøvet fodbold før, eller er helt ny. Det er gratis og uforpligt­ende at deltage, og det kræver ingen tilmelding.

Den 14/5-24 lander Pigeraketten på EGEBJERG FODBOLDS baner! Frivillige fra klubben og DBU’s instruktør, står klar kl. 16.00, kom gerne før, til at tage imod alle piger der har lyst til at rejse med ud på en sjov og spændende dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter.

Pigerne skal blandt andet forbi Neptun, Saturn og Mars, og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen gennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset.

Har din datter og hendes veninder lyst til en sjov dag i stjernernes tegn? Så er det bare at møde op hos EGEBJERG FODBOLD den 14/5-24 klokken 16.00-18.30. Det eneste man skal medbringe, er en ordentlig portion godt humør, masser af gå-på-mod, en vandflaske og tøj til at bevæge sig i. Sammen sætter vi kursen mod stjernerne!

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt Monica Jacobsen 29457764

Luk